За нас

 

 Обичам живота си!

 

Девизът на Herbioticum предава и цялостната философия на компанията. В днешно време сме свидетели на възраждане на интереса към билките. Хората отварят очите си, отвръщат се от вредния свят на пълните със странични ефекти лекарства и химикали, и се обръщат към магическите изцерителни сили на природата.

 

Време е да обърнем повече внимание на най-скъпоценното съкровище на нашия живот - нашето здраве. Настъпи моментът да се събудите отново с усмивка, щастливи и преливащи от енергия. Време е да се почуствате добре и да се наслаждавате на живота. Запазването и грижата за вашата жизненост е нашата най-важна мисия.

 

Нашите продукти - Естествените съкровища на Карпатския басейн

 

Нашите продукти съчетават научните постижения с изпитаното знание на древността. Ние полагаме много грижи да осигурим най-добрите решения и продукти на нашите клиенти. За да постигнем най-високо качество и да удовлетворим всички изисквания, суровините на Herbioticum пристигат от всички краища на света - от невъобразимо богатата флора на Карпатския басейн до безмилостно суровия Сибир.

 

Продуктите на Herbioticum се създават от специално подбрани суровини с превъзходно качество и добре развити производствени процеси. Нашият опит е на вашите услуги.

 

Все повече дистрибутори от цяла Европа се присъединяват към нас в непрекъснато разрастваща се международна мрежа, позволявайки на Herbioticum да се грижи за здравето на все повече и повече хора.