БИЛКОВ БАЛСАМ С ДИВ КОНСКИ КЕСТЕН И ЧИЛИ

HORSEBALM WITH CHILI / БИЛКОВ БАЛСАМ С ДИВ КОНСКИ КЕСТЕН И ЧИЛИ
козметика,
предназначена за грижа за кожата.
Опаковка:
Кутия: 500мл.

Начин на употреба: Прилага се върху кожата и внимателно се втрива няколко пъти на ден. Подходящ за всякакъв вид кожа.
Внимание! При първоначална употреба върху третирания участък, използвайте много малко количество от балсама и задължително се уверете в целостта на кожата.
С цел запазване на чисотата на продукта се препоръчва да се измиват ръцете преди употреба.
Да не се прилага върху очите, лигавицата или отворени рани!

Наличност: В наличност

Нормална цена: 17,50 лв.

Промо цена 15,75 лв.

Описание на продукта
Детайли

HORSEBALM WITH CHILI / БИЛКОВ БАЛСАМ С ДИВ КОНСКИ КЕСТЕН И ЧИЛИ

козметика, предназначена за грижа за кожата.

Опаковка: Кутия: 500мл.

Начин на употреба:

Прилага се върху кожата и внимателно се втрива няколко пъти на ден. Подходящ за всякакъв вид кожа. Внимание! При първоначална употреба върху третирания участък, използвайте много малко количество от балсама и задължително се уверете в целостта на кожата. С цел запазване на чисотата на продукта се препоръчва да се измиват ръцете преди употреба. Да не се прилага върху очите, лигавицата или отворени рани!

Действие:

Билковият балсам с див конски кестен и чили е направен по специална формула с 6 добавени растителни екстракта. Благодарение на съдържанието на камфор, ментол, билки и лютива чушка продуктът осигурява мощен прилив на кръв в третирания участък от кожата. Ментолът причинява краткотрайно усещане за хлад и облекчение при състояния на схванати мускули и задържане на вода. Подобрява еластичността на кожата. Камфорът предизвиква локален приток на кръв, който потиска възпаланието и болката причинена от него. Капсаицинът в чили чушката предизвиква вторично локално затопляне и стимулира кръвната циркулация. Продуктът има силни антиоксидантни, антибактериални, аналгетични и противовъзпалителни свойства.

Състав:

вода, екстракт от див конски кестен, екстракт от чили чушка, цетил-стеарилов алкохол, стеаринова киселина, слънчогледово масло, арника,кокосово масло, глицерил стеарат, цетеарет-25, глицерин, диметил-диметил хидантоин,триетаноламин, метилсотиазолинон, бергамотово масло,масло от маточина,бутил-хидрокси-толуен,масло от портокалова кора,корейски женшен,лайка,дяволски нокът, черен оман,алое вера,гинко билоба,линонен,линаноол.

Съхранение:

Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца!

Най-добър до : виж оригиналната опаковка

Информация за потребителя :

Не е лекарствено средство!

Противопоказания:

При алергии към някоя от съставките на продукта.

Фирма производител: Herbioticum, Швейцария

Официален вносител за България: “ФАВОРИТ СПОРТ БГ” EООД гр. Пловдив